Класическо облекло за бизнес дамите

Дамските дрехи са претърпели много промени с нови идеи, концепции и тенденции, които са добавяни с всеки изминат сезон. С тази публикация ще ви дадем малко повече информация за облеклото на съвременната бизнес дама.

Костюмите. Носенето на стилно корпоративно облекло е станало необходимост за всяка дама с амбиции в бизнеса. Можете да огледате различни магазини за дамски костюми с панталон или пола до средата на коляното, които ще отговарят на вашия тип тяло с различни материи, модели и цветове. В повечето магазини редовно се организират сезонни разпродажби и следваканционни намаления и вие ще имате по-голям избор, за да изберете перфектните костюми за вас.

Чантата. Една бизнесдама не може да има напълно завършен вид , без избора на правилната чанта, който едни „обучени” очи, лесно могат да направят. А професионалната бизнес чанта помага да завършите външния вид, макар че често остава да бъде най-игнорирания фактор от жените. Чантата помага за подсилване на визията и може да я използвате като част от невербалните атрибути на важни делови срещи. Избягвайте пликове, които са с високо съдържание на лъскавост или такива, които не са наистина здрави. Една класическа чанта в черно или кафяво, която е достатъчно голяма, за да отговаря на всичките ви нужди е най-доброто. Би трябвало тя да побира всички ваши книжа и устройства, защото е немислимо да носите втора чанта на бизнес среща. Моделът трябва същевременно да бъде компактен, за да не изглежда външния ви вид разпуснат и небрежен. Цветът не бива да бъде бъде крещящ. Потърсете чанта с прегради, така че да можете да разделите козметиката от предметите, свързани с работата ви.

Обувките. Други аксесоари за съчетаване на вашите дрехи, които също са от значение за обувките. Те помагат за завършване на професионалния външен вид на жените. Една добре прилепнали двойка в черни или кафяви цветове със средно високи токчета подхожда най-добре за работа.

Бижутата. За да изглеждате професионално, вие също трябва да помисли за бижута. Вида на бижутата, които ще изберете трябва да бъде прост и елегантен. Един стилен часовник може също да помогне като професионално докосване.

Петък по принцип се счита за деня за случайни „after work” питиета. В този случай, можете да отидете в дънки и актуален тренд и да ги свържете с интелигентни равни обувки или такива с модни върхове, които са в съответствие с най-новата мода. В комбина с “blingy” бижута ще изглеждате отворени за комуникация и обсъждане на нови идеи.

Винаги изразявайте безпогрешен стил на работното си място. Научете се да разчупвате някои правила и винаги бъдете модел за подражание, защото това е същността на добрия лидер!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл