Клонираните атакуват отбора на Графа

Две участнички с поразителна визуална прилика помежду си влязоха в отбора на Графа на последния кастинг на тъмно в шоуто „Гласът на България”. Момичетата са на сходна възраст, с еднакви фамилии и носят очила, а освен любовта към музиката споделят и интерес към немския език.

Това са Моника и Мартина, които след финала на епизода провокираха зевзеци в социалните мрежи да пускат лафове от типа на „Клонираните атакуват Графа”. Моника е бивш кадър на вокална група „Бон-бон” и изпя безупречно парче на Рита Ора, а Мартина изсвири на роял A Song For You на Дони Хатауей.

„Имам 10 момичета и две момчета в отбора си. Това никога не ми се е случвало. Изцяло женски отбор! Не знам какво ще го правя!”, призна Влади Ампов. „Това е почти като на концерт на Графа, само жени в публиката”, пошегува се Михаела Филева.

Следващата неделя „Гласът на България” влиза във втория си решителен етап – вокалните двубои. Михаела Филева, Иван Лечев, Графа и Камелия ще бъдат изправени пред изключително труден избор, защото всеки от тях ще трябва да се раздели с половината си отбор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл