Клоп наглее след второ 1:1

Нервите в битката за титлата във Висшата лига са опънати до безкрай! „Ливърпул“ завърши за втори път поред 1:1 (този път с „Уест Хем“) и разликата с „Манчестър Сити“ се стопи до 3 точки. А голът на Садио Мане беше след брутална засада.

Въпреки помощта Юрген Клоп, треньорът на „червените“, се нахвърли срещу съдиите. „Естествено, че не играхме добре – каза германецът. - Вкарахме гол от засада. И понеже реферът знаеше на почивката, че е сбъркал, през второто полувреме имаше много странни решения. Не решителни, но убиващи ритъма. Като човек знам, че когато си сбъркал лошо, не искаш да отваряш по-голяма яма.“

Клоп обаче бе заснет от телевизионните камери как се кара със съдията и Мануел Пелегрини, треньора на „Уест Хем“, след двубоя.

Той е свикнал да печели с голове от засада“, заяде се Пелегрини. Треньорът визира попадение на „Борусия“ (Дортмунд) срещу „Малага“ в Шампионската лига през 2013 година. Тогава в последната минута испанският тим, воден от Пелегрини, отпадна на четвъртфинал, а германците стигнаха финала.

Само през този сезон съдиите са доста благосклонни към „Ливърпул“, отсъждайки доста дузпи в полза на тима при лековати ситуации.

В същото време Пеп Гуардиола и Оле Гунар Солскяр се събраха на вечеря в Манчестър. Треньорите на „Сити“ и „Юнайтед“ бяха поканени от капитана на „гражданите“ Венсан Компани на благотворителното събитие.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят