Клуб на пенсионера „Нове“ в Свищов се премести в реновирано помещение

Членовете на ККП „Нове“ – Свищов се настаниха в ново, ремонтирано помещение, което общинското ръководство им предостави, след като направи цялостен ремонт. От няколко години ръководството на клуба даваше индикации за недостатъчното пространство, в което се помещаваше. При срещите си с тях, кметът Генчев даде дума и вече обещанието му е факт – Културен клуб на пенсионера „Нове“ ще развиват своята културна и творческа дейност в ново, просторно и обновено помещение.

То се намира в южната част на сградата на Бюро по труда – Свищов и се влиза през отделно обособен вход. Откриването се състоя в присъствието на председателя на общинските клубове Мария Радулова и представители на други пенсионерски клубове от общината. Кметът Генчев, заедно със секретаря на Общината Любомира Петрова също уважиха дългоочакваното събитие. Председателят на ККП „Нове“ Марин Маринов покани кмета Генчев да прережат заедно лентата на новото помещение и му връчи ключ от него, като го обяви за почетен член на клуба.

Кметът каза, че прави всичко възможно обещанията му постепенно да стават факт. Вече ККП „Щастливеца“ и ККП „Нове“ могат да потвърдят това. Предстои обновяване на ККП „Детелина“ в с. Козловец, както и поставяне на климатици във всички пенсионерските клубове, които нямат такива.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони