Клуни режисира Фелисити Джоунс

Сюжетът е по едноименния роман на Лили Брукс-Далтън

Разкошната Фелисити Джоунс ще бъде звездата в “Good Morning, Midnight”, който Джордж Клуни ще режисира за Netflix.

Сюжетът е вдъхновен от едноименния роман на Лили Брукс-Далтън. Ето за какво става въпрос: “Агустин е гениален, застаряващ астроном, погълнат от звездното небе. Години наред той живее на различни локации, отдалечени от цивилизацията, за да изследва звездите за доказателства как се е родила Вселената. Внезапно в арктическия център, където се намира в момента, започват да пристигат новини за гигантска катастрофа.

Учените трябва да се евакуират, но Агустин е упорит и отказва да изостави работата си. След като всички си отиват, той открива тайнствено дете на име Айрис и осъзнава, че всички радиочестоти изведнъж са замлъкнали. Те са останали сами…

По същото време Съливан се намира на борда на космическия кораб “Aether”, на път към дома, завръщайки се от проучвателна експедиция на Юпитер. Съливан и колегите є са първите астронавти, навлезли толкова дълбоко в космоса, и Съли се е примирила с жертвите, които се е наложило да направи: дъщеря, която е изоставила, брак, който е приключил. До момента мисията им е успешна, но когато гласовете от контролните постове на Земята изведнъж замлъкват, Съли и екипажът осъзнават, че те надали ще успеят да се приберат у дома…

Въпреки техните несигурни съдби, историите на Агустин и Съли постепенно се преплитат и ги очаква неподозирана развръзка…”

Фелисити Джоунс най-вероятно ще изижрае ролята на на Съливан, освен ако сценарият на Марк Л. Смит (“The Revenant”, “Overlord”) не е значително по-различен от оригиналния роман.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино