Кметът на Варна посрещна Силви Вартан на летището

Кметът на Варна Иван Портних посрещна на летището световноизвестната френска певица с български произход Силви Вартан. Тя пристигна в сряда вечер за първия си концерт, част от прощалното турне "Завинаги Силви!"

„За Варна е чест да бъде домакин на един от двата концерта в България! Поклон пред очарованието, таланта и родолюбието на най-успешната световна звезда, която никога не забрави родината си“, заяви кметът, който подари огромен букет на певицата. Тя кацна с полета в 20.30 ч., с 11 минути закъснение. Освен това се забави, защото имаше огромно количество багаж, разказаха свидетели на посрещането. Със Силви Вартан във Варна пристигна съпругът й, кученцето им и цял екип.  Двама малчугани от Варна Гюро и Берко първи успяха да вземат автограф от звездата върху автобиографичната й книга и да се снимат с нея със съдействието на кмета. По-късно Силви Вартан се срещна с представители на Асоциация „Да съхраним жената“, магистрати, бизнес дами и общественички. На срещата присъства и председателят на Общинският съвет Тодор Балабанов.

Силви Вартан отмени уговорената среща с фенове на другия ден, въпреки че я чакаха с много нетърпение и цветя.Извинения поднесе нейният агент, който обясни, че е пристигнала на летището късно снощи, вечеряла с кмета и иска да запази гласа си, за да бъде във форма за концерта вечерта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България