Кметът на Родопи: С водач като генерал Попов ще спечелим и тази битка

"С водача на листата на ГЕРБ-Пловдив област ген. Константин Попов ударихме джакпота. Той е доблестен и честен български генерал, който е водил много битки и винаги ги е печелил. Вярвам, че заедно ще спечелим и тази битка на 26 март", декларира кметът на община "Родопи" Пламен Спасов на среща с жители на село Цалапица, които призова да изберат бюлетина №11 за европейското развитие на България.

На срещата присъстваха водачът на листата на ГЕРБ за Пловдив област генерал Константин Попов и кандидатите за народни представители Евелина Апостолова, Валентина Хаджиева, Запрян Янков, кметът на Цалапица Стойко Дичев и областният координатор на ГЕРБ Розалин Петков.

"ГЕРБ доказа, че може да се справя с трудни ситуации - преодоля световната финансова криза по време на първия си мандат и изплати дълговете на фалиралата при кабинета на Пламен Орешарски КТБ. Нещо повече - по време на двата кабинета на ГЕРБ се строят магистрали, спортни зали, паркове, ремонтират се улици, санират се училища и жилищни сгради. Просто добрите неща се случват и ще продължат да се случват за бъдещето на България", заяви ген. Попов.

"Всичко постигнато в държавата до момента е при управлението на ГЕРБ. Подкрепете ГЕРБ с №11 на 26 март, за по-добър живот на всички нас", обяви кандидатът за народен представител Валентина Хаджиева. "Това, че сте тук ми дава основание да твърдя, че ни вярвате. Затова ви моля всеки един от вас да поговори с 11 души, за да ни се доверят и те, и на 26 март да гласуват с бюлетина №11", обърна се към присъстващите кандидат-депутатът Евелина Апостолова.

"На 26 март ни подкрепете и гласувайте с бюлетина №11 да още по-добър живот, сигурност и просперитет на гражданите на България", призова Запрян Янков.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика