Кметът на Симитли организира мач между пушачи и непушачи за рождения си ден

Кметът на община Симитли Апостол Апостолов и тази година спази традицията и организира мач между отборите на пушачи и непушачи по повод рождения си ден.

С 11:4 победи отборът на кмета рожденик Апостол Апостолов.

Градоначалникът се разписа с 8 попадения, а в неговия отбор на непушачите бяха кметовете на село Полето Иван Манчев, село Черниче Георги Стефанов, на Сушица Георги Митрев, на Полена Веселин Топузов, на Брежани Благой Стефанов.

Отборът на пушачите бе воден от зам. кмета Юлиан Мишев, а негови съотборници бяха кметът на село Ракитна Стефан Костов, Спас Стоименов, Пламен Скендерски и колеги от общинска администрация.

Отново непушачите победиха епичната битка, която всяка година се прави на рождения ден на кмета Апостолов. Служителите на общината му подариха торта , която изобразяваше сградата на общината и кмета пред нея, а Апостолов почерпи всички в местна механа,където поведе и хоро за 57-годишнината си. А рано сутринта истинската сграда на общината осъмна с трансперант на който пишеше-Честит рожден ден, кмете!

Апостолов е четвърти мандат управник на общината и е известен с това,че всички жители го наричат Поли. Негов син е Стефан Апостолов-депутат от ГЕРБ, който е и футболен съдия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони