Кмет на БСП към Бойко Борисов: Доволен съм от управлението Ви!

Аз съм от БСП, но съм доволен от управлението Ви. Това каза кметът на Община Добричка Тошко Петков на премиера Бойко Борисов, докато си правеше снимка за спомен с министър-председателя при посещението му в модерна маслодобивна фабрика в региона.

Заедно с вицепремиера Томислав Дончев и с министъра на финансите Владислав Горанов премиерът откри нови мощности за преработка на слънчоглед.

"Вдигайте заплатите, да си върнем нашите българи, а не да вкарваме работници от Украйна и Молдова, каза Борисов на мениджърите на завода. Ей, това не може да ми прости Корнелия, че идвате сами да се снимате с мен", каза Борисов, докато работници от фабриката търпеливо изчакваха реда си за селфита с министър-председателя.

Борисов не пожела да коментира пред репортерите обвиненията на ръководството на БСП към кабинета и оставките на министри. И лаконично отбеляза: “Няма да я коментирам изобщо (председателя на БСП Корнелия Нинова, б.р.), само ще ви припомня, че нея я отстраниха за корупция като зам.-министър навремето от правителството на Тройната коалиция“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика