Кмет от БСП подкрепи кандидата на ГЕРБ за евродепутат Младен Шишков

Кметът на Момино село (община Раковски) от БСП Никола Стоянов посрещна с топла питка кандидата за член на Европейския парламент от ГЕРБ Младен Шишков и кмета на Раковски Павел Гуджеров. Той изрази изключителното си задоволство от работата с общинския кмет и направеното в селото, благодарение на парите по европейски програми. Кметът дори призова жителите на селото да дадат своят глас за Младен Шишков и ГЕРБ, като подчерта, че като евродепутат той няма да забрави откъде е тръгнал и ще помага за осигуряването на по-добри условия за живот в населеното място, както го прави и досега. Стоянов благодари на Шишков и на кмета Павел Гуджеров, които са помогнали за започване на изграждането на новата водопроводна мрежа в селото и показа нагледно на присъстващите как изглеждат старите тръби, които се подменят в момента.

„Днес показваме как работата на правителството и местната власт на ГЕРБ обединяват хората с различни политически възгледи и разчупваме рамките на тясно партийния принцип. В ГЕРБ залагаме на личности. В подкрепа на това искам да кажа, че няма нищо лошо, че кметът Никола Стоянов е от БСП, а подкрепя мен за евровота. Това е оценка както за моята работа, така и за местната политика на кмета Павел Гуджеров, коментира Младен Шишков. По думите му това е и доказателство за това, че правителството също не дели кметовете по партиен признак, а отпуска пари там, където е необходимо за подобряване средата на живот.

Освен срещата в Момино село - Младен Шишков разговаря и с работници в производствената база на частна фирма в Белозем. Пред тях той заяви, че гласът на България е все по-чуваем в Европа. „Нашето мнение има значение в Европейския парламент както за Западните Балкани, така и относно пакета "Мобилност”. Да сме част от Европейския съюз, още повече когато имаме шанса да имаме повече представители в Европейския парламент, означава повече инвестиции за България, повече средства от еврофондовете и то не само за големите градове и общини, но и за най-малките населени

места, коментира Шишков. Той даде за пример обновения облик на община Раковски, която може да се похвали с асфалтирани улици, нови паркове, площади, детски градини, санирани обществени сгради, всичко свършено с пари от европейските проекти.

„Ако искаме облика на нашата община да продължи да се променя към добро и да имате “свой” човек в Брюксел, който да отстоява вашите интереси в Европа, трябва да упражните своето право на глас на 26 май с номер 12 в бюлетината“ - призова работниците Младен Шишков.

Кандидатът за евродепутат се срещна и с жители на село Стряма. Домакин на срещата бе кметът на селото Васил Черпелийски, който посрещна Младен Шишков в зрителната зала на местното читалище. “Резултатите от стабилната политика на правителството на Бойко Борисов са видими не само за държавата като цяло, но и в нашата община и в частност в село Стряма, каза пред присъстващите Шишков и ги призова да си припомнят как е изглеждало населеното място преди преди 10 години. Той увери стрямалии, че ще бъдат влагани средства за обновяване и подобряване на средата на живот, защото българските евродепутати са извоювали рекорден бюджет за България през следващите години и това ще се усети дори в най-малките населени места. За да се случи това обаче трябва ПП ГЕРБ да победи убедително на предстоящите евроизбори, затова призова присъстващите да дадат своя глас за тези, които знаят как да защитават българските интереси, а те са в листата на ГЕРБ и СДС с номер 12 в интегралната бюлетина.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика