Коафьорът на първата дама - звезда в нощта на родните лайфстайл Оскари

В нощта на Лайфстайл Оскарите ще грейне и топкоафьорът Любен Николов, който се зае и със стайлинга на първата дама - Десислава Радева, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън. Събитието ще се състои тази вечер.

Повече от 15 години Любен Николов и неговият екип се грижат за стила на бизнес елита, звезди от шоубизнеса и спорта.

Носителите на световни шампионски титли - братята Кубрат и Тервел Пулеви също ще бъдат специални гости на церемонията VIP LIFESTYLE Awards 2017, която ще отличи постиженията на лайфстайл индустрията у нас. Призовете ще бъдат връчени от изпълнителния директор Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, новоизбрани депутати от управляващата коалиция, председатели на браншови организации, медийни партньори и други.

%d0%bd%d0%b8%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b2

Сред главните герои на вечерта е автомобилен дизайнер № 1 не само у нас Наско Вилнер - тунинговал най-скъпите коли света, брандове със световни постижения и награди от международни форуми.

Звезда в музикалната програма на церемонията ще бъде народната певица Поли Паскова, която е в разгара на своето национално турне. Събитието ще подкрепи инициативата на PR-агенция ВИП Комюникейшън за подпомагане на социално слаби отличници, които искат да останат да учат и да работят в България. Под патронажа на Ротари клуб и ERP Academy България.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица