Кобрата: Аз съм официален претендент. Не ме притеснява никой

"Казах, че Джошуа ще победи. Ще видим как ще се завъртят преговорите. Трябва да направя добра подготовка. Казах, че реванш между Кличко и Фюри няма да има. И между Джошуа, и Кличко няма да има реванш. Едва ли ще направят реванш. Преговорите вървят вече. Има си правила на федерацията. Аз съм официален претендент. Дали съм интересна хапка, дали съм интересна манджа или каквото и да е... това мен не ме интересува", коментира Кубрат Пулев по повод битката между Антъни Джошуа и Владимир Кличко.

Кобрата заяви твърдо, че преговорите между него и британския шампион Джошуа вече са започнали, понеже българинът е официален претендент за титлата във версия IBF, която се държи именно от англичанина.

"Мачът бе на ниво. И двамата бяха подготвени. Очаквано Джошуа победи. Владимир играе един стил, който е малко по-ретро. Ерата "Кличко" вече отмина. Боксът се променя”, коментира Пулев и допълни:

„Към края на годината може да се очаква мой нов мач. За титла, да. От сега не мога да кажа къде. Трябва да е за титла. Аз съм официален претендент. Не ме притеснява никой. И единият, и другият сядаха на дупетата си, така че няма непобедими. Въпросът е кой е най-добър в момента. Смятам, че съм достатъчно силен да се подготвя както трябва. Такива изказвания, че Джошуа бил по-техничен от мен, това са пълни глупости. Въпрос на подготовка. Да, той е взривен, добър е, експлозивен, но си има и своите минуси. Не може да има всичко. Да видим как ще вървят преговорите. В момента, в който стане ясно естествено, да, ще правя подготовка за него. Преговорите вървят”

Относно заканата на Кевин Джонсън, когото победи в последния си двубой на "Арена Армеец" - че американецът ще си тръгне с българска жена от София, Пулев сподели:

"Със сигурност не си е тръгнал с жена. Човекът са го приели в болница, прегледали са го, но не му е било до жени със сигурност. Аз даже мислех да го изпратя на летището с една каса кисело мляко, както бях обещал, но след случилото се, не знаех в коя болница е, даже щях да отида да го видя"

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт