Кобрата: Благодаря на българите, че дойдоха да ме подкрепят

Радвам се, че това събитие се случи. Стана страхотна гала, а най-уникалната публика в света е българската. Това коментира Кубрат Пулев-Кобрата след мача срещу Хюи Фюри, който отново го превърна в официален претендент за титлата във версия IBF срещу шампиона Антъни Джошуа. Около 11 000 зрители дойдоха снощи в Арена Армееец, за да подкрепят блгарина.

"Залата беше пълна. Благодаря на българите, че отново дойдоха да ме подкрепят", каза Пулев.

"Фюри беше много кoрaв съперник, труден за намиране. Не можех да намеря пътя за нокаут, но въпреки всичко го надиграх. Имах по-точните попадения и го разочаровах. Той се предаде", обясни Кубрат. "Трудът ми в тренировките се възнагради. Опитът ми донесе победата, кондицията, вярата също. Сега отново имах контузии, но продължихме да работим. Три месеца работихме здраво, а това се възнаграждава", допълни той.

Срещу Антъни Джошуа ще излезе съвсем друг Кубрат Пулев от този, който видяхте тази вечер, обеща българинтът.

„Виждате, че се получи красива галавечер. Невиждано шоу, а такъв противник в България не е докарван. Надявам се тези неща да се случват и да продължават да се случват. Готов съм да изляза с Джошуа, а тогава ще излезе друг Кубрат, а не този днес. Имам какво да подобрявам, но още веднъж ще кажа… най-уникалната публика е българската”, завърши Пулев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт