Кобрата в София: Подготвен съм за Кевин Джонсън, но трябва да бъда предпазлив (СНИМКИ)

Кубрат Пулев се завърна в България за мача с Кевин Джонсън на 28 април в зала "Арена Армеец", София.

На летището Кобрата не беше особено словоохотлив, но все пак каза няколко думи пред чакащите го на летището журналисти.

"В добро настроение съм, въпросът е да победя. Крайната цел е най-важна. Не се вълнувам особено, но аз съм си такъв. Дори за мача за световната титла нямаше кой знае какво вълнение. Не мога да кажа кой е по-добър боксьор - Самюел Питър или Кевин Джонсън. И двамата са добри, но Джонсън е по-подготвен", заяви родната звезда в професионалния бокс, предаде Sportal.bg.

"Статутът ми на фаворит не ми влияе, почти няма напрежение у мен. Но боксът е спорт, в който винаги може да има изненада. Затова с треньора ми говорихме, че в първите рундове трябва да бъда по-предпазлив. Смятам, че съм добре подготвен, все пак не играем за световна титла. Подготвях се 2-3 месеца и мога да кажа, че необходимото го направихме", заяви уверено българинът.

Пулев каза още, че не мисли за мача на 29 април (б.р. битката Антъни Джошуа - Владимир Кличко, победителят от която трябва да се бие с Кобрата). "Концентрирам съм изцяло върху противника ми в "Арена Армеец". Все пак не слагаме яденето преди тигана", добави боксьорът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България