Кобрата преди мача с румънеца: Дину е силен, но аз съм друга класа

Богдан Дину е силен и опасен съперник, с 15 победи и една загуба – заяви Кубрат Пулев в интервю за радио NBS. - Но аз съм на друго ниво и класа.

Битката с 32-годишния румънеца е в ранните часове на неделя в Коста Меса, щата Калифорния в САЩ. Кобрата е официален претендент за титлата на IBF в тежка категория, притежание на Антъни Джошуа. И разкри, че тази или следващата година, със сигурност ще се бие с британеца.

„При добра подготовка и добри спаринг партньори ще го победя – отсече Кобрата. - Виждам неговите грешки. Ще му покажа, както и на целия свят, че съм най-добрият. Защото съм много силен, бърз, технически добре подготвен и по-умен. Той не е железен човек...“

А на въпрос, дали би нокаутирал Джошуа, отговорът на Кобрата бе: „Защо, не?“

Пулев не пропусна да изкаже мнение и за ситуацията в тежка категория, като я определи „много интересна, защото има твърде много добри боксьори в момента“.

Румънецът Дину пък изрази очакванията си този път да вземе реванш за загубата си по точки отпреди 12 г. В момента Богдан съчетава кариерата си на боксьор с работата си на агент от специалните части.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт