Койна Русева в новия клип на певеца Миро се цели „Нависоко“

Каква могат да я свършат Миро, Койна и хореографката Мила Искренова - тези трима толкова различни творци, събрани в един кюп? Съвсем скоро ще разберем. На 11 май ще бъде премиерата на новия клип на Миро “Нависоко”. Премиерата на песента е на 11 Май в 11,11 ч. по БГ Радио, а след това и в останалите радиостанции. А на 12-и Койна Русева и Миро ще бъдат гости в предаването “120 минути” по bTV с водещ Светльо Иванов, където ще представят и клипа към песента.

"Това, че Койна Русева е очарователна синеока вълчица, е известно, но че пее като немска ретро звезда ще бъде потвърдено на 12 май... в новия клип на Миро," пише на стената си във фейсбук Мила Искренова. Във видеото участват танцьори от трупата на "Арабеск", а самата Мила е хореограф, разбира се.

Изобщо целият екип на проекта "Нависоко" е звезден - на пианото е Людмил Ангелов, а на цигулка свири Светлин Русев. Участват Веселин Веселинов-Еко (контрабас), Виктор Трайков (виолончело), Стоян Янкулов-Стунджи (перкусии), а на баян (вид акордеон) свири Георги Величков. Продуцент е Игор Марковски, а автор на текста и музиката на песента – Биляна Ангелова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл