Кола изгоря в близост до подпалено стърнище

Снимка: Архив

Причините за пожар на лек автомобил разследват служители на полицейското управление в Горна Оряховица. Сигнал е получен в събота в 17,49 ч. По данни на подателя в землището на с. Върбица, в близост до р. Янтра е намерен напълно опожарен лек автомобил  "Тойота Авенсис".

От проведените действия по разследването е установено, че същата сутрин тъжителят и негов приятел отишли на риболов и оставили автомобила в близост до реката. Следобед, когато решили да се прибират установили, че возилото е опожарено, а в близост до него имало запалено стърнище. По случая е започнато досъдебно производство. Причините за пожара са в процес на изясняване.

Служители на полицейското управление в Горна Оряховица разследват пожар и на друг лек автомобил, сигнал за който е получен в 2,02 часа в понеделник. Подателят е съобщил, че ползваният от него лек автомобил "Сузуки", паркиран на ул. "Сидер Войвода" в железничарския град гори. На мястото незабавно са изпратени екипи на полицията и пожарната. Огънят е засегнал предната част на автомобила. На местопроизшествието е извършен оглед. Причините са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право