Коледари и сурвакари посрещна ОДМВР-Шумен

Полицейската дирекция в Шумен посрещна за първи път малки коледари и ентусиазирани сурвакари. Гостите от ДГ "Слънце" изненадаха шуменските пазители на реда и техния шеф със специален персонален благослов:

"Сурва, сурва весела година, червена ябълка в градина. Много здраве за полицията в Шумен да има! Комисар Расим да следи закона да не се нарушава

и престъпниците бързо да заловява. Идваме за труда ви да благодарим и да ви благословим: дебела кесия с пари и във всичко да ви върви! Да сте живи, да сте здрави, всяко зло да ви забрави. Сурва, сурва година догодина, до амина!"

Наричането дойде след края на брифинг за поредна успешно реализирана операция срещу престъпността. Покрай полицейските шефове - директора на ОДМВР-Шумен ст.комисар Ялчън Расим и на Полицейското управление гл.инспектор Илиян Николов, децата сурвакаха за здраве и административния ръководител на Районната прокуратура в Шумен Соня Александрова. Празничните вестоносци получиха подаръци и благодарности, че не са забравили полицията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони