Комби за всякакви пътища

Автомобилът на Volvo е с увеличен пътен просвет и офроуд режим

New Volvo V60 Cross Country exterior

С увеличен пътен просвет и офроуд настройки комбито Volvo V60 Cross Country е предназначено за всякакви пътища. Новият вариант на модела олицетворява идеята за многофункционален семеен автомобил, с който може да се стигнат дестинации извън асфалтираните шосета.

New Volvo V60 Cross Country exterior

При V60 Cross Country пътният просвет е увеличен със 7,5 см в сравнение със стандартното изпълнение V60. Специално разработеното шаси подобрява проходимостта. Стандартни за модела са задвижването 4х4 и електронните системи за спускане по наклон, за контрол на стабилността и сцеплението. В настройките е инсталиран отделен режим за движение в офроуд.

New Volvo V60 Cross Country exterior

Моделът разполага с най-новите технологии на Volvo за безопасност. Автомобилът разпознава потенциални опасности като превозни средства, пешеходци, велосипедисти и едри животни и спира автоматично, за да избегне сблъсък с тях.

New Volvo V60 Cross Country interior

Автопилотът позволява полуавтономно движение в избраната лента със завиване, ускорение, намаляване и спиране при скорост до 130 км/ч. Задвижването е с бензинови и дизелови двигатели, предстои въвеждането на хибриди.

New Volvo V60 Cross Country interior

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили