Консултанти отговарят на въпроси за IQOS

Филип Морис България обяви, че съвсем скоро ще отвори врати най-големият специализиран магазин на IQOS в страната.

Пълнолетни пушачи могат да дават обратна връзка за системата за нагряване на тютюн

250 консултанти на Филип Морис България ще отговарят на въпроси на пълнолетни пушачи и потребители, които използват или искат да преминат на IQOS, в 93 търговски обекта - 24 специализирани и 69, разположени на територията на други бизнес партньори на компанията, в рамките на националната инициатива „IQOS oтворени врати“. Тя ще продължи до 30 юни, съобщиха от компанията.

Междувременно през месеца Филип Морис България ще организира 43 събития в 41 града в страната, по време на които 130 мобилни консултанти ще отговарят на въпроси на потребителите, свързани със системата за нагряване на тютюн. Представителите на компанията ще приемат и обратна връзка от клиентите на IQOS.

“Всички във Филип Морис България сме посветени да помогнем на пълнолетните пушачи да преминат към по-добара алтернатива от цигарите. Kaним всички пълнолетни пушачи или потребители на IQOS да зададат въпросите си към нас. С тази инициатива искаме да покажем, че нашите врати са винаги отворени“, заяви Джордж Моргонис, управител на Филип Морис България.

Компанията сподели данни за своите фабрики за производство на бездимни продукти, които от две през 2015 г., като за миналата година те вече са седем от общия брой фабрики - 44. Целите на компанията са и до 2025 г. компанията да достигне 30% доставки на бездимни изделия, като делът им в момента е 5,1%.

В София компанията ще открие кол център до края на годината, който ще обслужва клиентите на IQOS в България и Италия, и ще разкрие работни места за 100 души.

Филип Морис България обяви, че съвсем скоро ще отвори врати най-големият специализиран магазин на IQOS в страната. Той ще се намира в Парадайс център, София. Той ще е с нова концепция, наподобяваща тази на магазините на IQOS в Токио, Мюнхен, Москва.

В него потребителите ще могат да разгледат най-богатото портфолио от аксесоари за IQOS в България.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес