Конте с критики към своите шефове

Антонио Конте, мениджърът на „Челси“, за пореден път обсипа с критики своите шефове. Причината е трансферната политика на клуба. Специалистът иска още нови и за пореден път го заяви пред медиите.

„С 11 играчи няма как да се боря за титлата – каза Конте. - Нормално е да има напрежение между мен и ръководството, когато става дума за голям отбор като „Челси“. Същото се случва и в Италия в грандове като „Ювентус“ или пък „Интер“. Очаквам след паузата за националите да имам напълно завършен състав. Играхме шест мача този месец и ми се налага да правя ротации. Ако някой мисли, че мога да ползвам 11 или 13 играчи, невъзможно е. Имам нужда от още опции.“

На Острова се появиха слухове, че Конте е имал среща със собственика на клуба Роман Абрамович. Твърди се, че големият бос е направил забележка на мениджъра, че си позволява да критикува публично трансферната политика на тима.

Тимът от „Стамфорд Бридж“ вече привлече Алваро Мората, Атонио Рюдигер и Тиемуе Бакайоко. Летният трансферен прозорец затваря в края на август.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят