Корианка Килчър в адаптация на "Цветът от космоса"

Ричард Станли съжиявява ужаса на Хауърд Филипс Лъвкрафт

Главна роля за Ник Кейдж

Прочутият жанров режисьор Ричард Станли (“Hardware”, “Dust Devil”) се завръща към игралното кино след близо 30 години отсъствие, при това с адаптация на “Цветът от космоса” (“The Color Out of Space”) - едно от най-известните произведения на “бащата” на космическия ужас Хауърд Филипс Лъвкрафт.

“Цветът от космоса” разказва за мистериозна извънземна сила, която идва на Земята чрез метеорит, който се разбива в близост до фермата на младо семейство и причинява мутации на цялата флора и фауна, а хората полудяват или умират един по един.

Главната роля е за Никълсъс Кейдж, който след внушителното си изпълнение в независимия хит”Манди” се върна в играта.

Ето го и фициалния синопсис на литературното произведение “Цветът от космоса”: Историята е космически ужас за семейство Гарднър, които се преместват в отдалечена ферма в провинциална Нова Англия, за да избягат от забързаното ежедневие на XXI в. Докато те се адаптират към новия им начин на живот, странен метеорит се разбива в задния им двор, стопява се и прониква в почвата, оцветявайки земята и време-пространството с неземни цветове. За свой ужас семейството открива, че извънземната сила причинява мутации на всичко, до което се докосне - растения в градината започват да добиват плод, който горчи, а животните се израждат по странен и зловещ начин - включително и тях самите.”

В останалите роли са Джоли Ричардсън, Маделин Артър, Брендън Мейър, Джулиан Хилиард, Елиът Найт, Корианка Килчър, Томи Чонг и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино