Корнелия Нинова в Правец: Гордеем се с кметовете на БСП

„Гордеем се с кметовете на БСП". Това заяви лидерът на БСП в Правец, където бе поканена да отпразнува с жителите празника на града, съобщават от пресцентъра на партията. Тя подчерта, че кметът Румен Гунински, екипът и жителите на общината  са я превърнали в модел на добро управление. По думите й именно това е пример за управлението на левите кметове в цялата страна, с  обърнато лице към живота на жителите в общината,  към техните тревоги  и към решаването на техните проблеми.

„Бъдете хора със самочувствие, че наистина сте образец за всички нас и за България“, заяви Нинова пред жителите на града. Тя се обърна към тях и с поздравителен адрес от името на Националния съвет  на партията.  „Днес  община Правец е пример  за  постигнати изключителни резултати в благоустрояването на този край“, се казва в адреса.

Нинова пожела на жителите на града здраве, благополучие и нови възможности. „Убедена съм, че кметът Гунински ще използва тези възможности, за да реализира една още по-европейска и модерна визия за града“, заключи Корнелия Нинова.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика