Корнелия Нинова: Не приемам завоя на Марешки към БСП

Корнелия Нинова

Не разбирам как така бързо се взема този остър завой от господин Веселин Марешки към БСП. Мисля че той е политическо инженерство, проект на Бойко Борисов, така че не приемам този завой, каза лидерът на БСП Корнелия Нинова тази вечер във Варна, където официално закри предизборната кампания в препълнената зала на ФК.

Тя посочи, че от всички срещи с хората в България вижда, че промяната е желана и БСП ще я направи. Така както с избора на президента Румен Радев, така както се променихме ние в БСП, така вървим към промяна в България, каза Нинова. Тя увери избирателите, че партията ще прави само принципни коалиции –не за власт, постове и пари. Нинова посочи, че моментът е критичен за Европа и за нас предвид националната сигурност.

Затова след изборите ще настоява пред държавния глава да свика Националния консултативен съвет и всички партии и лидери да заявят, че само едно име стои над всички и това е България. Тя очерта приоритетите на промяна –българска икономика , българско производство, въвеждане на фонд „Индустриален”, в който държавата заедно с частния капитал ще прави това производство с разкриване на работни места. БСП ще сложи таван за държавните субсидии на едрите фермери и разликата ще отиде при малките и средни производители. Средства ще се дават не на декар, а на килограм произведена продукция, посочи още Нинова.

Следете Trud News вече и в Telegram
Избори 2023. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика