Космическа сянка тегне над местните избори

На звездната карта на деня на указа за изборите (10.07) има шест ретроградни планети, включително и Меркурий, предупреждаващи, че датата е възможно най-вредната.

Ретроградният Меркурий залага капан, сочи прогнозата на астролога Светлана Тилкова - Алена

Текат 109 дни кандидаткметски борби

Сянката на ретроградния Меркурий ще тегне над изборите за местна власт. Той поставя капани пред вота, който предстои на 27 октомври, прогнозира пред “Труд” астрологът Светлана Тилкова - Алена. Една от причините за това е, че указът за насрочване на изборите е подписан точно на 10 юли, когато малката планета е с обратно на естественото си движение, а другата - фактът, че евентуалният балотаж на 3 ноември също ще бъде в такъв период от годината.

В деня на указа има общо шест ретроградни планети, включително и Меркурий, всяка от тях налагаща ограничение и предупрежденията, че този ден е възможно най-вредният, заедно с другите звездни аспекти, за издавате на документа, категорична е Алена.

“Неочакваното беше, че подписването на указа се случва 109 дни по-рано. На предходните местни избори, които се проведоха на 25 октомври 2015 г., президентът Плевнелиев подписа на 10 август, или 77 дни преди изборния ден. Може да е случайност толкова ранно подписване, може и да не е. Три месеца и половина преди определената дата, точно по време на ретроградното движение на Меркурий, не го възприемам за случайност. Иска ми се да вярвам, че случилото се е недоглеждане от страна на президента Румен Радев, но то е вече факт, който няма как да бъде променен”, обясни астрологът.

Всъщност денят 10.07.2019 г. залага прибързаност и инат в избирателите, които няма да разбират правилно посланията, отправени от кандидатите. Вибрация 10 не допуска възход, нито падение. Вибрация 10 е застой, капан, спиране на устрема на можещите, уточни тя.

“Аспектите на планетите в деня на указа говорят за противопоставяне до физическо насилие още отсега, словесните престрелки, водещи до юмручна мъст, ще изненадат неприятно както кандидатите, така и избирателите. Интелектът, разумът ще бъдат потиснати. И тук идва мъстта на ретроградния Меркурий и на Юпитер, управителя на годината, изискващи коректност, честност и отговорност към всичко казано”, смята Алена.

“Ако има балотаж в някои градове, денят 3 ноември е обвързан вече и с ретроградния Меркурий, но всички тези компоненти удрят на първо място президента заради указа, издаден толкова рано, а след това участниците в изборите, на последно място избирателите”, сочи очи в прогнозата си Алена.

 

Съвпадение

На датата на вота се ражда Дунавска България

“Датата на изборите 27.10.2019 г., която съвпада с рождената дата на Дунавска България, навлизаща в трудна година, ни позволява с мощта на енергията, заложена в числото 27, с Марсовия устрем и борбеност да надмогнем негативите и да сложим на кметските кресла хората, които работят в полза на всички нас и ще помогнат градовете и селата ни да не се обезлюдяват, а да процъфтяват”, тълкува Алена.

По думите й аспектите на планетите в изборния ден дават информация, че няма да липсват кандидатури бушони, които да навредят на мразени политически формации.

Затова избирателите не бива да се доверяват сляпо на дадените обещания по време на предизборната кампания, която неофициално започна на 27 май, един ден след евровота, уточнява астролорогът и допълва “от всички нас в годината на Юпитер и на вибрация 3, налагащи ни умението да сме речовити, но да бъдем победители, ако изричаме истината и само истината, верую и на хана основател Аспарух, създал на 27.10.679 година Дунавска България, зависи нашето по-добро бъдеще”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп