Космически ужас с Джейк Джиленхол и Райън Рейнолдс

Режисьор на научнофантастичния трилър е Даниел Еспиноза

Рекламната кампания на научнофантастичния хорър трилър Life на Даниел Еспиноза се разгръща със свежа доза информация от студиото Sony, които се надяват, че филмът ще стане жанров хит в салоните. Новите материали включват нов напрегнат нецензуриран трейлър, който най-много допадна на феновете на жанра, съобщава operationkino.net. Кампанията продължава с нов поглед към филма, две “винетки”, в които актьорският състава разказва за цялостната идея и “крийчъра” на борда на международната космическа станция, както и два клипа

Life разказва историята на екипаж от шестима души от Международната космическа станция, които са на ръба да направят едно от най-важните открития в човешката история - първите доказателства за извънземен живот на Марс. Докато провеждат изследванията си, методите им предизвикват нежелани последици и новата форма на живот излиза по-интелигентна, отколкото някой някога е предполагал.

Режисьор на Life е Даниел Еспиноза (“Секретна квартира”, “Дете 44”), по сценарий на Пол Уърник и Рет Рийс (Zombieland и “Дедпул”). В ролите ще видим Райън Рейнолдс, Джейк Джиленхол, Ребека Фъргюсън, Хироюки Санада, Арион Бакари, Александре Нгуйен и Олга Диховичная.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино