Кошмарната кукла Чъки се завръща

Тази есен, близо 30 години след своя филмов дебют, обладаната от психопата Чарлс Лий Рей, иконична червенокоса кукла убиец Чъки (озвучена от Брад Дуриф) се завръща за седми път в „Cult of Chucky”., пише operationkino.net Филмът е пряко продължение на „Curse of Chucky“, който успешно възкреси поредицата „Детска игра“ и я върна отново в реалите на хоръра, след кратка забежка в комедията.

34_7

На режисьорския стол за трети преден път (след „Seed of Chucky” и „Curse of Chucky“) сяда създателят на франчайза (и сценарист на всички филми до момента) Дон Мансини, а продуцент е ветеранът Дейвид Кършнър. В ролите се завръщат доста от титулярите на франчайза, начело с Брад Дуриф като Чъки, Дженифър Тили като Тифани, (убийствената изгора на Чъки от „Bride of Chucky” насам),Алекс Винсент като Анди Баркли, вече порасналият противник на Чъки от оригиналния „Детска игра”, иФиона Дуриф (дъщерята на Брад Дуриф), като Ника Пиърс – една от оцелелите от „Curse of Chucky“.

Ето го и сюжета: „Cult of Chucky” се фокусира върху Ника Пиърс (Дуриф), която от четири години е затворена в психиатрична болница за криминално проявени, убедена, че тя, а не Чъки, е убила цялото си семейство. Но когато, за да разнообрази груповите сеанси, нейният лекар представя ново терапевтично „средство” – добре познатата ни „Good Guy” кукла с невинно усмихнато личице – болничното заведение е поразено от поредица зловещи убийства и постепенно Ника започва да допуска мисълта, че въпреки всичко, тя не е луда. Анди Баркли (Винсънт) се опитва да помогне на Ника, но за да я спаси, първо трябва да се пребори с годеницата на Чъки Тифани (Тили), която ще направи всичко, независимо колко извратено и смъртоносно, за да помогне на възлюбената си дяволска кукла.“

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино