Коя е най-харесваната зодия?

Овен

Четвърто място е второто първо

На Овена едва ли ще му хареса, че е чак на четвърто място в надпреварата за най-популярен знак в зодиака. Това, че не търпи конкуренция и това понякога го принуждава да прегази и най-близките си хора. Странното е че самите жертви са готови да му простят почти веднага. Приключенският му дух и огромните му жизнени сили са приятна компенсация за това, че страда от болни амбиции. Огнената му енергия, подхранвана от залежи на здравословна лудост, е мистериозната сила, която привлича останалите знаци и те с удоволствие гравитират в орбитата му.

Телец

Обича вниманието, но е осми

Точно както Лъва, Телецът обожава да е в центъра на вниманието. За щастие, не е лишен нито от чар, нито от притегателна сила. Хората обичат да са в неговата компания. Не е възможно да не остане човек впечатлен от способността на Телеца да фокусира върху себе си светлината на прожекторите. Хората обожават това, че е обичлив, весел и забавен. Проблем възниква едва, когато някой реши да влезе в спор с Телеца. Той не умее да отстъпва, не признава компромисите и никога не се е боял да влезе в открит конфликт. Сигурно заради това е на осмо място.

Близнаци

Общува с всеки, ако си поиска

Много ясно, че Близнаците са сред най-харесваните знаци. Също така обяснимо е, че не са в първите четири места. Защо ли? Сетете се сами! Кой би могъл да търпи по всяко време човек, който не спира да бъбри и променя мнението си по-често от вентилатор, включен да сменя посоката? Но пък и кой не би желал компанията на остроумен, начетен, интелигентен и артистичен събеседник, който бъбри през цялото време и може да смени гледната точка, когато реши, че не е прав? Близнаците могат да общуват с всеки, стига, разбира се, да го пожелаят.

Рак

Не му трябват безброй приятели

Не че нямат социален живот – напротив. Родените под този знак са обгърнати с ореол на уют и топлота, който привлича хората към тях. Раците са веселяци и купонджии, особено на млади години. Обичат да разказват истории и вицове, макар и обикновено да не са най-великите комици, нито душата на компанията. За тях е по-важно да имат няколко, но истински близки сродни души, отколкото над 2000 „приятелства“ във фейсбук. Имат нужда да знаят, че могат напълно да се доверят на тези малцина избрани хора, които наричат свои приятели. Те са 9-и по популярност.

Лъв

Най-популярен в зоопарка

Не е трудно да се досетим, че Лъвът винаги е в центъра на вниманието. Всеки човек е различен, но сега спокойно можем да обобщим, че Лъвовете са най-популярните хора във всяка компания. Те са дружелюбни, умеят да общуват с хората и изобщо са много приятна компания, тъй като притежават всички качества, които правят един човек популярен: външна привлекателност, мило поведение, енергичен, оптимистичен и ведър характер. Те са щедри и лоялни към приятелите си. Лъвът е притегателен център, той е номер едно – най-харесваният знак в зодиака.

Дева

Важното е, че е най-интелигентният

Това чудесно качество на Девата - да изплющи най-безцеремонно върху масата истината, само истината и самата изчерпателно подробна истина, не оставя мегдан за много приятелства. Само тези, които успяват да издържат на безпощадната критичност и непоносимата суетливост на родените под този Земен знак, могат да се насладят и на положителната им страна. Девите може да не са най-популярният знак в зодиака, но пък са най-интелигентният. Хората ги харесват заради това, което са, а не заради това, за което се представят. Предпоследни по популярност са.

Везни

Повърхностен чар, класира се шести

Докато Стрелецът пет пари не дава дали го харесват и дори най-вероятно не осъзнава своята популярност, за Везните тя е едно от най-важните и осмислящи живота неща. Това, че са шестият най-харесван знак в зодиака, не означава че нямат фенове – даже напротив. Хората често търсят компанията им, защото са разговорливи, интересни и деликатни събеседници, перфектни организатори на купони и идеални домакини. Не ги харесват тези, които долавят повърхностната същност на чара им и това, че Везните не изпитват сериозен интерес към никого, освен към себе си.

Скорпион

Душко Добродушко? Едва ли

Душко Добродушко на зодиака не е точно прякорът, който бихме избрали за родените под знака на Скорпиона. Що се отнася до хората с които си общуват, те категорично избират качеството пред количеството. Затова и обикновено Скорпионите са хора с не чак толкова активен социален живот. Кръгът на доверието им е неголям, но пък в него има само истински и (многократно) проверени приятели. Приятелството на Скорпиона е взискателно, наситено с емоции, саможертви, сериозни разговори до сутринта. Той няма време и енергия за празни и безсмислени контакти.

Стрелец

Най-харесван след Лъва

След Лъва,това е вторият най-харесван знак. Стрелците са приятно лудички, засмени хора, магнит за всякакъв вид откачалки. Жизнеността и ентусиазмът им са заразителни. Факт е, че точно същите понякога могат да докарат човек до бяс. Той е широко скроен, има добро чувство за хумор и може да прояви изключителна щедрост в най-неочаквани моменти. Стрелецът в един момент е тук, в следващия е забил за Тибет. Може би именно това усещане че е само временно тук кара хората да търсят компанията му – докато все още могат да й се радват.

Козирог

Затворена книга, живее в офиса

Козирогът си има по-важна цел в живота от това да се старае да бъде приятен и популярен. Има си работа! Важна работа. Другарите му са или от училище, или от работата, което е нормално за работохолик като Козирога. Единствените му близки хора са или от време оно, или от непосредственото му обкръжение, тоест, той смята част от колегите си за свои приятели. Родените под този Земен знак нито притежават естествената способност да създават нови приятелства, нито имат такова желание. Заради тази своя затвореност те са на 10-о място по популярност.

Водолей

Широко скроен и рядко съди

Водолеят печели приятели, без да полага усилия. За него не е от значение дали и защо хората го харесват. Това, че е седми в класацията на най-популярните зодии, нито го разстройва, нито го кара да се възгордее. Като почти нормален човек, Водолеят се радва на одобрението и желанието на околните да общуват с него, но то не му е цел в живота. Причината околните да се стараят да се сприятелят с него може да се дължи на факта, че той въобще не държи да се сприятелява с околните. А също и на това, че е широко скроен и рядко съди хората.

Риби

Обичат го, защото е душичка

Третата по популярност зодия са шантавите Риби. Прословуто е странното им поведение на витаещи духове, винаги само наполовина присъстващи в настоящето. Рибите са най-неегоистичните, щедри и всеотдайни същества на света. Техният принос за забавата на компанията е ненатраплив. Но хората ги търсят именно заради това, а и защото са толкова чувствителни и артистични, че с уникалното си възприятие на света изпълват с цвят и красота и най-баналната действителност. Светът става вълшебен, когато в него участва и някоя Риба.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп