Коя зодия е най-щастлива в любовта?

Овен

Трудно си

намират еша

Овенът влиза в бара, сканира и се запътва към най-добре изглеждащата стръв. Прави три концентрични кръга и край! Всички Девици, Раци и Близнаци зяпат невярващо, а той (или тя) си тръгва с апетитното парче под ръка. Не че Овните са чак толкова по-красиви и по-умни от останалите. Това обаяние се дължи на тяхната особена аура - на опасен, но чаровен бандит. Има само една причина Овен да не може да си намери партньор - прекалената им придирчивост. Подходящият кандидат трябва да е красив, богат и умен - в точно този ред.

Телец

Големи

пакостници са

Телците са надеждни партньори, но това не значи, че не са пакостници в любовта. Склонни са да експериментират дори с лица от неподходящия пол. Възможно е да се изкушат да пробват секс в трио, квартет, квинтет и дори в хорово изпълнение. Но намерят ли подходящия човек, спират да се заиграват. Макар че и тогава не са редки случаите, когато слабият им ангел им играе лоши шеги. Например привидно верен съпруг Телец може да мами жена си при всяка възможност. Тя, разбира се, не бива да му се сърди - все пак той винаги ще се връща при нея.

Близнаци

Сами си

провалят шанса

Изисквания: партньорът трябва да е начетен и културен, интелигентен и общителен. Не би било зле да е атлетичен и красив. Трябва да е материално обезпечен. Подходящият кандидат ще бъде обичан страстно и горещо, което не значи, че ще се чувства по този начин. Представителите на този двойнствен знак често не са съвсем наясно какво искат. Те реагират странно, дърпат се в най-неочаквания моменти, държат се необяснимо хладно и затова връзката им е обречена на неуспех. Поне това, че са под влиянието на Меркурий, им осигурява късмет с парите.

Рак

Порят вълните, макар настрани

Емоционалност, твоето име е Рак! Ако се влюби, той/тя няма да кърши пръсти или да чака да го заговорят. Реши ли, че е намерил точния човек, няма сила, която да му попречи да си го получи. Тъй като има невероятна интуиция, знае отлично как да привлече и задържи желания човек. Връзката с Рак не е за емоционални страхливци или измамници. На него не му минават недомлъвки, лъжи и прикрити чувства. Има и още нещо, което прави този знак сред най-големите късметлии в любовта - разочаровате ли го, ще ви отреже на момента. За нула време отново ще е в играта.

Лъв

Правят цял цирк

при раздяла

Лъвът е щедър с любимото същество. Той го дарява с обич и подаръци. Не кръшка. Подкрепя партньора и го окуражава. Ежедневието с влюбения Лъв тече, обсипано с листенца от рози и обляно в слънчеви лъчи. И така до момента, в който на нашия човек, Лъва, му хрумва друго. На представителите на този знак им върви в любовта. Но понякога и на тях им се случва да страдат от сърдечна мъка. Отнасят го приятелите на Лъва, които трябва да станат три в едно: психоаналитик, полицай, предотвратяващ самоубийство, и попивателна за сълзи и сополи.

Дева

Номерът е да

минете бариерата

Девата ви сканира. Анализира ви, подрежда ви по стереотип, поставя ви етикет и ако на етикета пише нещо хубаво, може да обмисли дали да започне евентуално да ви харесва. Това до голяма степен ще зависи и от ентусиазма, който проявявате към нейната личност. Ако е прекалено голям, не ставате, понеже очевидно сте олигофрен. Ако е недостатъчен, значи няма защо да се морят да ви привличат вниманието. Но прекрачат ли този праг на колебание, Девите стават верни и пламенни партньори, на чиито забележки и корекции винаги може да разчитате.

Везни

Оръжие с

поразяващ обсег

Щастливци са Везните - не само в любовта, но и в паричните дела. Те са галеници на съдбата и има защо. Ето няколко причини. 1. Умеят деликатно да изрекат и най-грозните обиди. Толкова са добри в това изкуство, че засегнатите продължават да ги харесват и след това. 2. С лекота се отървават от нежеланите ухажори - пак благодарение на фантастичната си дипломатичност. 3. Врътнат ли копчето на чара си на “макс”, почти няма човек, който да им устои. 4. Остават трезвомислещи в повечето случаи. Това ги превръща в любовно оръжие с поразяващ обсег на действие.

Скорпион

Трудни са

за издържане

Въпреки че са безкрайно обаятелни, не може да се каже, че Скорпионите са целунати от Амур, Венера, Афродита, Астарте и т.н. Проблемът е, че са много увъртени в собствените си мистични мисли, сенчести съмнения и тъмни, разяждащи подозрения. Скорпионите не умеят да правят компромиси и да прощават. Това им пречи да видят любовта, дори да се сблъскат в челен удар с нея. Всъщност от катастрофата с поредната любов си тръгват проклинащи и целите окървавени и посинели. Само много търпелив, много интелигентен и много влюбен човек би могъл да влезе под черупката на Скорпиона.

Стрелец

Трудно е

да ги излъжеш

За тях интелигентността и талантът са най-силният афродизиак. Стрелците търсят любов с хора, с които има какво да си кажат. Към връзката си подхождат рационално, особено в конфликтните моменти, когато успяват да намерят разрешение и общ език. Мразят да ги ограничават и са готови да си тръгнат и при най-малкия намек за посегателство върху свободата им. Правят го, без да се замислят, понеже обикновено нямат проблем в намирането на нов партньор. Ведростта и оптимизмът им привличат почти толкова, колкото доброто им самочувствие. Трудно се обвързват в брак.

Козирог

Те дават тон

за песен

От много работа те често нямат време да се огледат за подходящ човек. Когато го намерят, се започва офанзивата. Правят се планове, поставят се изисквания, въобще в дома се обявява военен режим под командването на един-единствен човек и той, естествено, е Козирогът. Докато всичко върви по свирката му, във връзката цари мир и сговор. Козирозите са властни, защото са твърдо убедени, че те знаят най-добре. Основният проблем в любовта на всеки Козирог е, че той вече е обвързан - за кариерата си. Така всеки следващ претендент за вниманието му минава на заден план.

Водолей

Срещат рано любовта

Влюбеният Водолей е като влюбения Шекспир - ще ви обсипе щедро с поезия - била тя под формата на стихове или храна, внимание, всякакви жестове, които биха могли да ощастливят обожаемия субект. Водолеят например може да посвети огромна част от времето си в планове как по-точно да изненада приятно любимия. Твърди се, че в любовта са късметлии и срещат сродната си душа още в младежките години. Връзките им по правило са силни, духовни и продължават за цял живот. Освен в някои случаи, когато Водолеят се оказва неспасяем кръшкач.

Риби

Търси се романтик декламатор

На Рибите е нужен партньор, който разбира изтънчената им душа. Той трябва да е неспасяем романтик, готов да прекара дните си в бродиране на розови сърчица и изпращане на въздушни целувчици и нежни стихчета. Мнозина от представителите на този знак са сами не защото е толкова трудно да се намери такъв човек. А защото обикновено Рибите не дръзват да си го вземат - представителите на водния знак най-често се озовават в любовни триъгълници. Те се страхуват от две неща: да не би да наранят някого или да бъдат наранени.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп