Крадат стар телевизор от дома на депутата Стефан Кенов

Крадци нахлуха в дома на народния представител от БДЦ Стефан Кенов в Карнобат и задигнаха стария му телевизор. Това съобщи самият той в социалните мрежи. И се обърна във фейсбук с призив към обирджиите: „Може да ми вземете вече стари гащи!”

В нощта срещу четвъртък апашите разбили прозореца на родната му къща, поясни  Кенов пред „Труд”.

„Става дума за нормална битова циганска кражба”, каза той и допълни, че живее със семейството си в София. В Карнобат се прибирали само през почивните дни. След няколко поредни обира се принудил да сложи алармена система. Но признава, че когато си били за последно в Карнобат, забравил да я включи.

„Сега не съм се оплаквал в полицията, но съм подавал жалби при предишните случаи, но не са откривали нито следи, нито отпечатъци”, разказа Кенов. Преди няколко години апаши счупили прозорец на къщата и го оставили на масата в кухнята. През 2009 г. пък влезли, докато си е вкъщи, и го заплашили със самурайски меч.

„Крадците очакват да намерят у нас несметни богатства. Е, добре, заровил съм си милионите в градината. Да дойдат поне да прекопаят”, пошегува се депутатът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право