Красавица убита с нож в сърцето (обзор)

Млада жена бе убита с нож в сърцето четири дни след годежа й. Смъртта на 26-годишната Милена Динова потресе хората от пловдивското село Куртово Конаре. До вчера полицията криеше по какви версии работи и по случая нямаше задържани.

Около 23 ч Милена излязла от дома, в който живее с приятеля си Илиян Рангелов. Тя отивала на работа за нощна смяна във фирмата за колбаси “Новомес“ в близкия град Стамболийски. Щяла да пътува с автомобил с нейни колеги. Хората напразно я чакали на обичайното място на срещата им и няколко пъти звънели на мобилния й телефон, но никой не се обаждал. Тогава тръгнали към дома й, за да я пресрещнат, и я намерили мъртва в локва кръв на 20 метра от къщата й.

Красавицата е била пресрещната и наръгана в гърдите. От вещите й не липсвало нищо. Криминалистите не открили по тялото следи от сексуално насилие. Приятелят Илиян бил отведен за разпити и по-късно освободен. Станало ясно, че той си легнал, когато Милена излязла, а около половин час по-късо колегите й го събудили.

Жителите на Куртово Конаре: Милена е жертва на маниак 

„Убиецът на Милена е маниак, който я е дебнел на улицата да излезе за работа. Тоя е или някой ревнив бивш приятел, или неин съученик, който е научил, че се е сгодила.” Така говореха вчера комшии на дома, в който младото момиче живеело с приятеля си Илиян.

В самото село не помнят да е имало убийство от ревност, но всички говорят за убийството на красавицата Стефка Маджарова от с. Йоким Груево, което е на няколко километра от Куртово Конаре. През юни 2013 г. 19-годишното момиче бе намерено пребито до смърт в напоителен канал, а за смъртта му бившият му приятел Владимир Костадинов бе осъден на 19 г. затвор.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право