Красивата Карис в „Домино“ на Де Палма

Актрисата направи страхотна роля в „Игра на тронове“

брайън де палма

Легендарният режисьор Брайън Де Палма има нов проект за трилър-мистерия, озаглавен „Домино”, в който трябваше да участват Николай Костер–Валдау и Кристина Хендрикс, но в крайна сметка главната женска роля е поверена на разкошната Карис ван Хоутен, позната от „Черната книга” на Пол Верховен и от „Игра на тронове”.

В интервю тя каза: „За мен е удоволствие да се присъединя към актьорския състав на „Домино”. Привилегия е да работя с такъв иконичен режисьор. А и кой да знае, че Джайм Ланистър и Мелисандра ще се срещнат извън Вестерос.“

Филмът е по сценарий на Петер Скавлан („Кон-Тики”) и следва полицейски инспектор от Копенхаген (Валдау), който търси справедливост за смъртта на своя партньор, убит от мистериозен мъж на име Имран, съобщава operationkino.net.

Карис ван Хоутен

Инспекторът обединява сили със свой колега (Хоутен) и с бившата любовница на партньора си за да издири и залови Имран. Скоро техният случай се превръща в опасно преследване из разтърсваната от терористични атаки Европа. Двамата откриват тревожна връзка между човека, който преследват и агент на ЦРУ, който е по следите на клетка на Ислямска държава, която стои зад атентатите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино