Красимир Каракачанов: "Атака" плюха по мен, не знам как ще се гледаме в очите

Снимка: БНТ

"Атака" плюха по мен, по ВМРО, по цялата ни кампания по грозен начин, не знам как ще се гледаме в очите. Това коментира пред БНТ лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, минути след като стана ясно, че ВМРО-БНД е четвърта политическа сила на днешните избори за ЕП и ще има, според различните оценки, 1 или 2-ма евродепутати.

По думите му Валери Симеонов е запазил джентълменски тон по време на кампанията.

Каракачанов благодари на хората, които са гласували за листата на ВМРО и Ангел Джамбазки.

8% българи гласуваха да се спрат експериментите с историята, с българското семейство, хората са казали "Не" на имиграцията и на Турция в ЕС, изтъкна той.

Резултатът на ВМРО дава самочувствие на всички български родолюбци и патриоти", коментира водачът на листата на ВМРО-БНД Ангел Джамбазки. „Хората, които подкрепиха ВМРО, избраха да не разпилеят гласовете си и да се средоточат върху нашата листа и нашата група. Ние представляваме българския национализъм, патриотизъм и родолюбие“, заяви Джамбазки.

„Нашите партньори избраха да се явят сами и резултатът е показателен. За съжаление, ако се бяхме явили заедно, може би щяхме да имаме повече битка с ДПС. Сега дори има възможност да имаме равен брой мандати, което ще бъде показателно“, добави той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика