Красимир Каракачанов: Бяха тиражирани всякакви имена, в новото правителство ще има изненади

Разговорите ни с ГЕРБ протекоха в един колегиален тон, утре ще има изненади. Това каза съпредседателят на “Обединени патриоти“ Красимир Каракачанов след консултации между ГЕРБ и „Обединени патриоти“.

„Доволни сме, защото начинът, по който беше сформирана коалцията, първо с програмата за управление след това с коалиционното споразумение и най-накрая с персоналния състав, премина в един нормален диалог и разговор, а не в пазарлъци“, коментира Каракачанов. Според него са успели да направят отбор между ГЕРБ и "Обединени патриоти".

Той обясни, че Патриотите ще има вицепремиер в бъдещото правителство. „Коректно и резонно е това нещо да бъде обявено лично от министър-председателя утре“, коментира Каракачанов. На въпрос дали ще има изненади, Каракачанов заяви, че ще има. „В последните две седмици се тиражираха всевъзможни версии, които честно казано бяха доста произволни. Така че, ако се базирате на това, което вече е публикувано, ще има изненади“, коментира той. Каракачанов уточни, че няма да има партийни губернии, а баланс в новото правителство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика