КРИБ: Лъчезар Цоцорков ще остане завинаги в нашите сърца

Лъчезар Цоцорков ще остане завинаги в нашите сърца като събирателен образ на голям работодател и достоен за възхищение човек, допринесъл много за развитието на миннодобивния бранш в България. Това се казва в съболезнователно писмо на КРИБ до ръководството на "Асарел Медет" АД и Българската минно-геоложка камара, по повод кончината на изтъкнатия индустриалец.

Изключително горди сме, че сме имали възможността да работим съвместно с един истински професионалист, силно ангажиран с целите и проблемите на българския бизнес, един от първите работодатели станал част от нашата организация.

Отиде си един изтъкнат българин, виден представител на Цоцорковия панагюрски род. Той завоюва множество успехи и награди - не само лични, а за всички нас заедно като народ. Неговият личен пример на социално отговорен работодател с голям принос за развитието на община Панагюрище, постигнал изключителни успехи в развитието на националната икономика като цяло, го прави голям българин, който чрез своя авторитет изгради позитивен образ на бизнеса в България и на страната ни пред света, се казва още в писмото.

6fc88a2c5f8115fec0d446c8f0a4c97a

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Икономика