Кривия и Молива се пускат на „Фен Купа 2017” в Пловдив този уикенд

Бившите футболисти на Ботев (Пд) Александър Александров-Кривия и Асен Караславов-Молива ще се пуснат този уикенд в мача на откриването на регионалния полуфинал на шестото издание на турнира „Каменица Фен Купа 2017”, който ще се проведе в събота и неделя на терените на Младежкия спортен център край гребния канал.

Футболист №1 на България за 1999 г. и бивш спортен директор на Ботев заедно с настоящия тим мениджър на „канарчетата” ще играят за състава на ветераните срещу сборен тим на пловдивските спортни журналисти, след което ще започнат директните елиминации с участието на 32 отбора от областите Пловдив и Пазарджик, преминали през предварителното сито с участието на близо 150 тима.

Официалното откриване на турнира в града под тепетата е в събота от 14 часа, а финалът за първото място в регионалния полуфинал ще започне в неделя след 13.15 часа.

Първенците от зоната на Пловдив и Пазарджик ще спечелят квота за националните финали на Фен Купа 2017, където ще се изправят срещу останалите 9 най-добри отбори от приятели в България.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България