Криминалист от Нова Загора спечели злато и сребро по карате

Криминалистът от Нова Загора Георги Кайраков спечели златен и сребърен медал в две дисциплини от състезанието за националната купа „България” по полицейска лична защита, похвалиха се от ОД на МВР – Сливен.

Състезанието се е провело в Смолян с участието на 25 отбора от Областните дирекции на МВР в страната и Академията на МВР. То е част от календара на спортната асоциация на министерството за 2019 г.

На финала в дисциплина „кумите” Кайраков се наложил над представителя на ОД на МВР- Хасково и спечели златния медал. В дисциплина „ката” е отстъпил на представителя от ОД на МВР - Русе и е остана втори.

На състезанието криминалистът е взел участие и е станали втори в отборното класиране в „кумите”, като се е състезавал с отбора на колегите си от Русе.

От 2012 г., когато е започнал своята състезателна дейност, Кайраков е спечелил 9 златни, 6 сребърни и 4 бронзови медала от състезания по карате за служители на МВР. Треньор на отбора на ОД на МВР – Сливен е Диан Стоянов, младши полицейски инспектор в участък „Запад” при РУ-Сливен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони