Криминално проявен бие съседи, защото подали сигнал срещу него в полицията

Мъжът гърмял пиратки в блока, чупел предмети и пускал силна музика

Криминално проявен търновец бил съседи за отмъщение, защото подали сигнал срещу него в полицията. В Районното управление във Велико Търново е образувано досъдебно производство за телесна повреда.

На 30 март вечерта жена алармирала на телефон 112 за съседски скандал в старата столица. Тя се оплакала, че комшия вилнял в кооперацията и нанесъл удар с крак и с ръце по лицето на съпруга и. Установено е, че 41-годишният съсед е П.С. Час по-рано същата вечер на спешния телефон били подадени няколко сигнала от други съседи, за това, че П.С. целенасочено пуска силна музика, хвърля пиратки в коридора на жилищният блок и чупи различни предмети във входа. За това поведение П.С. бил предупреден и от подалата сигнала жена.

Изпратеният на място автопатрул отправил устни разпореждания към П.С., които мъжът не изпълнил. След като униформените си тръгнали, мъжът, с цел саморазправа, посетил дома на потърпевшите и пребил 65-годишния мъж, като ритнал в областта на устата 60-годишната му съпруга. След това П.С. се заключил в апартамента си.

На 31 март по обяд П.С. е установен като извършител на деянието, когато е и задържан за срок до 24 часа. Мъжът е осъждан неколкократно за престъпления против транспорта. В полицейското управление във Велико Търново е започнато досъдебно производство за причинени леки телесни повреди по хулигански подбуди на повече от едно лице.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право