Криско и изпълнители от Румъния, Сърбия и Македония ще пеят на „Плюс Фестивал” в Пазарджик

R&B-певецът Криско, поп певицата и фотомодел Тита, изпълнители от Румъния , Сърбия и Македония и местни таланти ще вземат участие в четвъртото издание на музикалния „Плюс Фестивал”, който ще се проведе от 1 до 3 септември на площада пред Драматичния театър в Пазарджик, известен като „Тортата”.

Тита ще се вихри на сцената през втората вечер на фестивала, който ще бъде закрит с концерт на Криско. Румънката Карина Гита ще вдига адреналина на мъжката половина от публиката на „Тортата”, където 3 години по-късно се завръща сръбският трибюти бенд на „Ред Хот Чили Пепърс” „Ritam Sex-i-Ja Hot Chil Peppers Tribute band”, който ще изпълни евъргийни на рок легендите.

От Македония пък идва един от най-горещите това лято в западната ни съседка рап дуети - „Excess”, а честта на домакините от Пазарджик ще бранят местният талант Емил Петров, танцьорките от трупата „Момичетата от Албена” и мажоретките от „Мистерия”.

Афишът на тридневния „Плюс Фестивал 2017” включва още дузина родни таланти от всички музикални жанрове, като организаторите предвиждат за първата вечер и „таен концерт” на Орлин Павлов, като желаещите да присъстват на него, трябва да заявят с лично СМС-съобщение това, за да получат мястото на „секретната локация”  на 1 септември.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България