Криско ще пее със симфоничен оркестър

Диригентът Левон Манукян официално обяви своя нов проект „Криско и Филхармонията: Трибют към българската музика“ и новината предизвика много бурни реакции в онлайн пространството.

Снимка на Levon Manukyan Conductor.

В поста си във Facebook, Левон подробно описва какво ще представлява проектът, който диригентът приема като своето следващо голямо предизвикателство.

"Ще имате възможност да видите и чуете един по-различен Криско – под съпровода на симфоничен оркестър и подбран репертоар от най-емблематичните поп- и рап- песни от последните 20 години в българската музика", написа той.

Диригентът получи подкрепата от свои приятели и фенове, но също така много от коментарите под поста показаха, че публиката е разочарована от проектът, още преди той да е стартирал.

Малко по-късно Левон написа следващ пост, с който се обърна към всички, неодобряващи новото му начинание. Разочарованието му идва главно от негативното отношение за нещо, което още не се е случило.

В края на поста, Левон дори призовава недоброжелателите да го премахнат от Facebook, ако са толкова несъгласни с работата му и идеята на проекта с Криско.

Ден по-късно, диригентът публикува нов пост:

"За един ден останах без почти 200 души във фейса ? Тъкмо се чудих как да освободя място, а то станало естествено... Жалко, разделих се с половината си колеги във фейса ?", с който показа, че проектът му не е приет особено положително от колегите и последователите му. 

За момента Криско не е коментирал бъдещият си проект, стартиращ в началото на юни месец.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл