Кристалина и Слави в битка за вота

Планетите в хороскопа на еврокомисаря издават невиждана мощ и късмет 

Шоуменът влиза в Слънчева година, която му носи успехи

Епична битка за президент предстои на 6 ноември. Кои ще са съперниците все още не е ясно. Сред основните играчи единствено левите излъчиха своя кандидат в лицето на ген. Румен Радев. ГЕРБ обаче не издава кой ще бъде техният човек за мястото на Росен Плевнелиев. Ако това не бъде Бойко Борисов, следващият възможен и успешен вариант е Кристалина Георгиева.

Въпреки че еврокомисарят отрече да е номинацията на партията си, звездите издават, че именно тя може да спечели изборите. С много добри аспекти разполага и шоуменът Слави Трифонов, ако реши да участва във вота. Това разкри пред „Зодиак“ топ астроложката Мария Асенова, която тълкува хороскопите на двамата.

Чрез астралните им карти феноменът изчислява шансовете за влизане на „Дондуков“ 2. И двамата са силни и могат да спечелят вота, сочат знаците горе, твърди тя.

Ако Кристалина е родена с неповторим късмет, то Слави е несравним стратег, разкриват хороскопите им. В много аспекти те се припокриват с този на премиера Бойко Борисов, който вещае безапелационна победа за него, ако поведе партията си на тези избори. В лицето на Кристалина ГЕРБ има още един потенциален победител, за когото звездите са още по-благосклонни.

 

Родената с уникален късмет

От първи до седми дом в картата на Кристалина Георгиева изненадващо няма нито една планета. При нея те са струпани в девети и десети дом. Девети дом е домът, свързан с работа и кариера в чужбина, а десети е този на кариерата.

„За Кристалина това означава силна кариера в чужбина, откъдето всъщност е тръгнала“, казва Мария Асенова за евентуално възможния кандидат на ГЕРБ.

Според нея Кристалина има много мощни знаци. Сред тях са Слънце, Плутон, Юпитер, Венера и Меркурий.

„При Кристалина прави впечатление, че действията изпреварват мисълта й. Първо действа, после мисли и когато допусне грешка, я осъзнава“, казва Асенова.

По думите й планетарните знаци в нейния хороскоп са така подредени, че тя е с уникален късмет и роден лидер. Слабото й място са начинът на говорене и действията, които изпреварват мисълта“, разчита хороскопа й астроложката.

Оказва се, че Кристалина е много мощна, като планетите й са наредени дори по-добре от тези на Бойко Борисов.

„Тя е човек, който може да създава контакти с лекота. Нейното желание е да бъде популярна. Мислещите планети Меркурий, Уран и Нептун са в много деликатна позиция за нея. Действията й изпреварват мисълта й. Дава й голяма сила на мисълта, ако аспектът е в тригон“, разкрива Асенова.

Според астралната карта Кристалина не е безразлична към материалните постъпления. Ако реши да се кандидатира, нейните финансови постъпления ще са значително по-малко от тези в чужбина, защото Венера й се намира в материалния знак Рак. Както известността, така и материалните неща за нея са важни.

„Кристалина има уникални късмети, свързани с аспекти и знаци. Юпитер в тригон със Сатурн. Постоянен късмет и стабилен. Юпитер е знакът на закона и късмета. Сатурн е знакът на делата и стабилността. Този аспект е в тригон. Юпитер е в секстил със Слънце,  което означава късмет и издигане в живота. Юпитер в секстил в Плутон е силов късмет, силово издигане от властимащите хора. Силно обществено положение. Печели любовта на хората. Има Плутон в съвпад със Слънце, което означава голяма издигане, но да внимава от неправилно говорене да не настъпи разочарование. Тези силни аспекти говорят, че тя е родена за лидер“, уточнява Асенова.

Работа и кариера

В девети дом, дом на работата с чужденци, Кристалина има Венера, заради която печели любовта на хората. Печели и пари. Там е и Уран, планетата на очакваните и изненадващите неща. Има и Меркурий, който носи мъдрост. Меркурий и Уран показват, че оригиналността в мисленето й липсва.

В десети дом на кариерата еврокомисарят е събрала много силни планети, сред които Слънце и Плутон. Когато е в добра конфигурация, последният е много силен.

Изводи

При Кристалина има силово издигане благодарение на властимащите, защото се вслушва в тях. Трябва да се раздели със заучените фрази. Може да спечели изборите. Мощна, силна, нуждае се от блясък, в душата й е да бъде забелязана, да бъде коментирана, да бъде на върха и го постига.

 

17-3

Стратегът в Слънчева година

Тази година Слави Трифонов е в Марсова година, година на битките. Но след рождения ден влиза в Слънчевата, която ще му даде тласък. Това ще му даде ново начало, разкрива според астралната му карта астроложката Мария Асенова.

„Бойко Борисов влиза също в Слънчева година и също ще блести в кариерата си. Картите и на двамата са силни, имат силни и еднакви аспекти“, допълва тя.

По думите й при Слави Венера е поставена така, че създава предпоставка да печели с лекота любовта на хората. Тя носи и материална блага, изкарани със собствен труд. Това показва, че той може да изкарва парите си сам, а не да се възползва от тези на другите.

Ако се кандидатира, ще бъде качествен президент, защото е широко скроен и дълбоко мислещ. Той е стратег и навлиза в дълбочина“, тълкува още Асенова.

„Ще има и неочаквани събития в кариерата му за добро. Слънцето, Венера и Меркурий, събрани заедно, те му носят изключително голям късмет“, казва тя.

„На пръв поглед Слави изглежда избухлив, защото Плутон му е в съвпад с Уран в Дева. Този знак е дребнав, но и много трудолюбив. Той изпипва нещата до последния детайл“, издава още хороскопът му.

Слави би се кандидатирал за изборите, за да докаже себе си и за престиж, а не да се възползва материално. „Проницателен и амбициозен е. С дълбока мисъл, а това е важно за един президент - да мисли, а не да е инертен“, разкрива Асенова.

По думите й лошото при него е, че досега не е дал ясна индикация дали ще се кандидатира или не, а хората очакват той да реши.

Кариера и работа

В десети дом на кариерата Слави Трифонов има Слънце, Меркурий, Венера, които вещае ново начало. Венера на трон, защото е в неговия знак Везни.  Всичко това означава, че ще блести в кариерата си. Меркурий му носи мъдрост.

Когато говори, той е убедителен, защото има Плутон в секстил с Меркурий. Силов късмет и мъдрост още се срещат тук. Има оригинална мисъл, но винаги добронамерен. Той е честен. Огромната му харизма дава възможност да получи безусловната любов на хората, защото има Венера в съвпад със Слънце.

Изводи

Слави се нуждае от помощта на качествен екип около себе си, който да го съветва правилно и да му дава заряд върху замисленото.

Той е убедителен в говоренето и печели голяма аудитория.

Дълбоко в душата си е справедлив и свободолюбив. Ако влезе в политиката, тя няма да го промени като характер. Остава достъпен. Политическите партии имат основание да се страхуват, ако реши да се кандидатира.

 

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица