Кристен Ритър - от фермата до Холивуд

Младата звезда участва в драмата „Героят“„

Кристен Ритър

Прелестната актриса и бивш модел Кристен Алис Ритър има всички шансове да се превърне в една от най-атрактивните екранни изпълнителки на 2017 г. Особено интересно ще бъде нейното участие в предстоящата драма “Героят” със Сам Елиът в ролята на застаряваща американска звезда.

Ритър се занимава с кино, музика и манекенство от млада. Тя е отгледана в семейна ферма в Пенсилвания, но още на 15 г. е открита за фешън индустрията и започва да се снима за списания и реклами. Бързо се ориентира към Ню Йорк и скоро разгръща качествена кариера на модел в Голямата ябълка.

По-късно тя решава да потъне във филмовата и телевизионната индустрия. Получава възможност да участва в един от най-успешните сериали за всички времена - “В обувките на Сатаната” с Брайън Кранстън. Филмографията й набъбва с роли в “Не вярвайте на кучката от апартамент 13”, “27 рокли”, “Изповедите на шопохоличката”, “Вероника Марс” и “Големи очи”.

Кристен Ритър

Тя е страстна защитничка на правата на животните и редовно участва в акции и кампании, в които фотографира прекрасното си тяло, което само радва нейните почитатели независимо от тяхното отношение към животинките.

Кристен Ритър

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино