Кристиано става треньор след края на кариерата

Portugal's forward Cristiano Ronaldo reacts during the Euro 2016 final football match between France and Portugal at the Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, on July 10, 2016. / AFP PHOTO / MARTIN BUREAU

 

Мегазвездата на „Реал“ (Мадрид) Кристиано Роналдо призна, че е наясно със своето бъдеще, след като сложи край на кариерата си. Португалецът, който наскоро се закани да играе до 41-годишна възраст, ще се захване с треньорския занаят.

„Мисля, че името ми винаги ще се свързва с „Реал“, дори след края на кариерата ми - обясни Кристиано, цитиран от „Марка“.- Ще видим дали ще стана добър треньор. За някои играчи казват, че ще бъдат страхотни наставници, и не се получава. Също и обратното - никой не им вярва, а те стават великолепни тактици. Не се притеснявам за това, искам да се радвам на кариерата си.“

За бъдещето мисли и съперникът на Роналдо в Примера дивизион - „Барселона“. Наставникът на „каталунците“ Луис Енрике е превърнал звездата на „Ливърпул“ Фелипе Коутиньо в трансферна цел №1.

Бразилският футболист прави страхотен сезон с екипа на „мърсисайдци“, а също и за „селесао“.

Желанието на Енрике е да събере в един отбор Коутиньо и Неймар, които си партнират отлично в националния отбор. Играчът има опит в Примера, където игра за друг каталунски отбор „Еспаньол“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят