Кристина Хендрикс в палава зимна комедия

Актьорът Майкъл Шанън показва смешната си страна

Режисьор на филма е Сет Хен­рик­сън

 

37_2Разкошната звезда Кристина Хендрикс и класният актьор Майкъл Шанън са големите имена в палавата зимна комедия “Pottersville”. Шантавият нов филм е режисиран от Сет Хенриксън и разказва за Мейнард (Майкъл Шанън) – собственик на трудно оцеляващ магазин в малък град, който получава тежък удар от живота, след като е изоставен от приятелката си. Вследствие на пиянско скитосване из града в костюм на маймуна, Мейнард е сбъркан с легендарното създание Саскуоч (известен още като Голямата стъпка или Бигфут), което отприщва истинска интернационална медийна буря, която привлича така необходимия за града поток от хора, които да харчат парите си там.

Филмът ще разчита основно на радикални физически гегове и гафове, на първосигнален хумор, но с амбицията екранната простащина да бъде балансирана от големите имена. Като централна сексуална атракция, разбира се, се явява великолепната Кристина Хендрикс.

Режисьор на “Pottersville” е Сет Хенриксън (”Goreville, U.S.A.”), по сценарий на Даниел Мейър. В ролите освен Майкъл Шанън и Хендрикс, са още Джуди Гриър, Рон Пърлман, Иън Макшейн, Томас Ленън и др.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Кино