Кубрат Пулев за целувката с Джени Суши: Ако можех да върна времето нямаше да го направя

Снимка: Архив

Съжалявам за това, което стана. Ако мога да върна времето, никога няма да го направя. Ако трябва да го направя, няма да искам. Не съм имал намерение да я насилвам. На Джени Суши и на адвокатката й ще кажа, че нямам лоши чувства към тях. Джени не е лош човек, готина е. Дали са й лош съвет. Не го мразя, даже ги обичам. Така Кубрат Пулев коментира пред bTV скандалната целувка а американската репортерка Дженифър Равало.

Той добави, че е бил в еуфория от победата над румънеца Богдан Дину. "Мачът беше драматичен. Еуфорията беше много голяма. Може би, когато му се роди дете някой ден, ще съм по-радостен. С българите край ринга се прегръщахме и целувахме. След толкова емоционален мач, не беше редно веднага да ми взима интервю. Целувката е израз на щастие, на емоция. Сигурно човек като е дрогиран изпитва такава емоция. Така съм усетил ситуацията, така реагирах", обясни действията си Пулев.

Боксьорът разказа, че Джени Суши лично е предложила да организира парти след победата му и никога не я е канил на събитие. "Предния ден й дадох интервю, каза- хайде след победата да направим парти. Не знам кой я покани, тя сама си дойде. Върнах се от болницата и тя беше в хотела. Тя идваше, сядаше до мен, аз ставах, защото не искам такава близост", разказа той.

Пулев обясни, че целият скандал се е отразил зле и на половинката му, певицата Андреа. "Първия ден и беше много гадно. Беше разстроена, не за друго, а за хорските мнения. На другия ден ме подкрепи. Познава ме и знае, че съм над нещата", сподели боксьорът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Извън терена