Кубрат Пулев и Кевин Джонсън направиха демонстрационна тренировка (снимки)

С люти закани започна тренировката на Кубрат Пулев и Кевин Джонсън преди мача помежду им за Интерконтиненталната титла в тежката категория  в петък в София.

Пръв на ринга излезе американският боксьор, който се зарече в типичния си стил, че ще победи Пулев.

„Ще се забавлявам по време на мача с Пулев и след него“, обяви Джонсън след тренировката си.

След него кратко занимание на ринга проведе Тервел Пулев, който също ще се бие на 28 април. В третия си мач на професионалния ринг по-малкият брат Пулев ще се изправи с Якуб Войчих.

Кубрат Пулев - Кобрата направи своята демонстрация преди мачът с Джонсън в петък пред камерите заедно с наставника си Ули Вегнер, а след това обяви: „Честит рожден ден на нашия треньор. 75 години...Желая му още много години работа заедно и много шампиони да направи“.

„Чувствам се добре и здрав. Добре подготвен съм и от там насетне. Бог е с мен и аз съм след него. Честитих рождения ден на Ули Вегнер. За мене било винаги удоволствие да играя у нас пред родна публика. Благодарен съм“, каза още Кобрата.

Показната тренировка бе съпроводена и от приятна изненада по случай 75-ия рожден ден на наставника на Пулев Ули Вегнер. Той бе зарадван с торта във форма на боксова ръкавица, поднесена лично от Кобрата.

„Това бе страхотна изненада. Радвам се. Кубрат се грижи да доставя радост на хората. Това е важен жест на моята възраст. Вчера отпразнувахме рождения ми ден и в ресторанта. От 45 години съм треньор Предизвикателство е да работя с Кобрата. Искам да изпълня мечтата му и да стане световен шампион. Ние положихме усилие да бъде направено празнество. Но първото ми задължение е Кубрат да спечели и да стане световен шампион. За мен е удоволствие, че съм тук – имате красиви жени и здрави мъже“, заяви самият рожденик.

Мачът между Кобрата и Джонсън е на 28 април, петък в „Арена Армеец“.

 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България