Кубрат Пулев: Супер е, че не ме слагат в сметките си

Такъв е моментът, а и нивото – за големи неща – заяви Кубрат Пулев при пристигането си от САЩ. - Супер е, че не ме слагат в сметките си. Стилът ми е такъв. Дори в разговорите изчаквам да чуя мнението на останалите и тогава си казвам моето. Сега не говорят, но ще заговорят.

В Щатите боксьорът подписа професионален договор с водещата промоутърска компания „Топ Ранк“. И разкри, че догодина ще има 3 мача, приоритетно в САЩ и у нас.

„Парите са много сериозни, не е като в България и Германия“, продължи Пулев.

И уточни, че през януари заминава за Лас Вегас, където ще тренира. А неговият брат Тервел Пулев замина малко по-рано – на 15 януари, където ще се подготвя с американски треньор, за мач малко след това.

Пулев допълни, че ще продължи да работи с немския специалист Ули Вегнер, който ще пътува до Щатите.

Кобрата е официален претендент за пояса на IBF в тежка категория, който се държи от Антъни Джошуа. Наскоро промоутърът на британеца обяви, че мач между двамата няма да бъде интересен. „IBF също трябва да си кажат думата, за мен няма значение дали 6 месеца по-късно или по-рано.– допълни Пулев. - Не е само Джошуа, имам си и други съперници, с които трябва да се справя.“

 

Снимка СПОРТАЛ

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Спорт