Култовите синоптици на bTV – за първи път заедно

BTV Новините отпразнуваха 17-ия си рожден ден и по този повод любимите синоптици от екрана на телевизията бяха събрани в предаването COOL...T. С типичното си чувство за хумор Емо Чолаков пожела на bTV Новините „поне 3 пъти по 17” и благодари на екипа на предаването, че ги е събрал, защото едва ли зрителите си дават сметка, че смените на четиримата се застъпват и те рядко се засичат в нюзрума на телевизията.

Христина Балинска и Станислава Цалова водят прогнозата за времето на BTV още от първите емисии през 2000 г. В интервюто Стаси откровено признава, че не е искала да стане синоптик, а фотограф, и споменава, че е била накарана от майка си да се яви на кастинга. Хриси пък се явява на кастинга по предложение на приятелка. „Беше ми дошъл моментът за промяна. Преди това работих в Института по метрология и хидрология като синоптик и реших да опитам", разказва тя.

На въпросът на Петя Дикова как се е променила прогнозата за 17 години, Стаси сподели, че преди да има рубриката „Аз, репортерът”, в началото е показвала нейни снимки.

Емо Чолаков идва в София, за да прави докторантура, попада в bTV „с връзки”, и то не само той, а и най-новото попълнение в екипа – Натали Трифонова, която споделя, че много бързо е свикнала с новите си колеги.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Времето