Култовият Клуб "Седем" в Търново посреща гостите си със свой химн

Песента е подарена на културното средище от музикалната група "Песни и приятели"

Известният Клуб „Седем“ във Велико Търново вече има свой химн. Песента бе подарена на културното средище по случай навършването на една година от създаването му от музикалната група „Песни и приятели“. Изненадата бе поднесена на 7 септември миналата година. Автор на текста е Мария Димитрова-Алани Мени, а музиката е дело на Петър Панайотов и група "Песни и приятели". С жеста изпълнителите трогнаха създателя на популярния Клуб „Седем“ DJ Емо и почитателите на култовото място.

На парти в събота, Емил Йорданов представи студийния запис на химна. Той бе изпълнен и на живо от група "Песни и приятели". Текстът на песента, която стана запазена марка на популярния клуб пък е поставен на видно място в рамка.

"Химнът ще звучи в началото на всяка проява", обяви DJ Емо.

Само за броени месеци, клубът се утвърди като средище за интересни и значими събития и срещи-разговори с изявени музиканти, актьори, учени, спортисти, писатели. При всяка изява в Клуба се събират десетки търновци, за да се срещнат и разговарят със свои идоли, с именити творци и популярни личности.За година и половина са проведени близо стотина събития.

В кокетния клуб са гостували музикантите от ФСБ, Васил Найденов, Нели Рангелова, Стоянка Мутафова, Весела Лечева, Красимир Балъков, Тереза Маринова, Йорданка Благоева, Йордан Йовчев, дизайнерите Мария Игнатова и Атанас Парушев, историците д-р Иван Църов и проф. Петко Петков и много други. Десетки автори успяха да представят и популяризират книгите си именно в Клуб „Седем“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България