Култовият Клуб "Седем" в Търново чества една година на 7 септември

Той се утвърди като средище за културни изяви

Култовият Клуб "Седем" във Велико Търново на 7 септември чества една година. Той бе създаден в центъра на старата столица от известния в цялата страна DJ Емо, който казва, че това е негова сбъдната мечта. Само за броени месеци, клубът се утвърди като средище за културни събития и срещи-разговори с изявени музиканти, актьори, учени, спортисти, писатели.

При всяка изява в Клуба се събират десетки търновци, за да се срещнат и разговарят със свои идоли, с именити творци и популярни личности.

"За една година проведохме над 60 срещи. Сред гостите ни бяха музикантите от ФСБ, Васил Найденов, Нели Рангелова, Стоянка Мутафова, Весела Лечева, Красимир Балъков, Тереза Маринова, Йорданка Благоева, Йордан Йовчев, дизайнерите Мария Игнатова и Атанас Парушев, историците д-р Иван Църов и проф. Петко Петков и много други. Десетки автори успяха да представят и популяризират книгите си именно в Клуб "Седем", сподели DJ Емо.

Той обяви, че на сакралната дата-7 септември, рожденният ден на клуба ще бъде отпразнуван с пищно парти с участието на великотърновската група "Песни и приятели". DJ Емо не крие, че за новия сезон е замислил много изненади за гостите и почитателите на Клуб "Седем", но засега ще ги запази в тайна.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони